Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Τα 2 βιντεο απο την προσπαθεια του στη ΓΛΑΣΚΩΒΗ

Πρωταθλητης Ευρωπης αναδειχθηκε ο Ελληνας σπεσιαλιστας στους κρικους Λευτέρης Πετρούνιας, γράφοντας Ιστορία, στη Γλασκώβη
Με 4 συνεχόμενα χρυσά ευρωπαικά μετάλλια ισοφάρισε τον θρυλικό πρωταθλητή κ πολυνίκη των κρίκων τον Ιταλό Γιούρι Κέκκι, που μεσουράνησε αρχές δεκαετίας του 90 ως προκάτοχος του Δημοσθένη Ταμπάκου!!!
               

            Ο Πετρούνιας, λοιπόν προκρίθηκε πρώτος παρά τους έντονους πόνους στον ώμο δίνοντας την υπόσχεση να μην επαναλάβει τα λάθη του Προκριματικού.
Με ένα υποδειγματικό πρόγραμμα και μιαν αψεγάδιαστη εξοδο ο Πετρούνιας εισέπραξε 15.466 βαθμούς.
 Προς στιγμήν απειλητικός πρόβαλε ο Βρετανός πρωταθλητής Κόρτνει Τάλοχ  καθώς το προγραμμά του είχε συντελεστή δυσκολίας 6,40 έναντι 6,30 του Πετρούνια οντας το δυσκολότερο πρόγραμμα των αγώνων...Η εκτέλεση από τν Βρετανό ,ωστόσο υπολειπόταν αρκετά έναντι αυτής του Πετρούνια με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 3η θέση πίσω κι από τον Τούρκο Ιμπραήμ KOLAK που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!                  
  Ο Πετρούνιας βάζει παρακαταθήκη για σπουδαία πράγματα που θα αφήσουν εποχή στον χώρο της Παγκοσμιας Ενόργανης Γυμναστικής ,εδραιώνοντας την παρουσία της Ελλάδας στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.
                                         
Οι διακρίσεις του ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ 
το 2015 στο Μονπελιέ
το 2016 στη Βέρνη 
το 2017 στο Κλουζ,
για να προσθέσει σήμερα 12 Αυγούστου το τέταρτο ευρωπαικό χρυσό 
του 2018 στη Γλασκώβη 

              1ο   ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΜΠΤΗΣ
                            
2) ΔΕΙΤΕ μέσω facebook και το σημερινό ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Κ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, πατώντας τα γραμματα
                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου