Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: ΚΑΡΕ ΤΟΥ...ΑΣΣΟΥ- Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ& Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ


Ρίο 2016...Ολόκληρη η Ελλάδα πανηγυρίζει το σπουδαίο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια που αναδείθχθηκε σε "Lord of the Rings με ενα εκπληκτικο πρόγραμμα, δωρικής αρτιότητας, που απέσπασε 16,000 βαθμούς και τον παγκόσμιο θαυμασμό, μαζί με το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.
Όλη η Ελλάδα αναφώνησε μαζί με τον γελαστό Λευτέρη της" Ναι,ρε Φίλε!Πάμε Ελλάδα!"
Πανάξιος διάδοχος του δις Ολυμπιονίκη των κρίκων, του σεμνού κι ακούραστου "εργάτη" Δημοσθένη Ταμπάκου, που έγραψε Ιστορία (Ασημένιο στο Σίδνευ ,χρυσό στην Αθήνα)... 
Έτσι ο Πετρούνιας - ανήμερα της Μεγαλόχαρης- πρόσθεσε τον θρίαμβο του κρίκο ανεκτίμητο σε μια αλυσίδα επιτυχιων για την Ελληνική Γυμναστική...
Κι όμως! Ένα μικρό ποσοστό του θριάμβου αυτού, η ελληνική αθλητική Ιστορία το χρωστάει και σε ένα πρόσωπο που στάθηκε προεξάρχων του χορού των νικητών 20 χρόνια πριν.
Ήταν το Big Bang για όσα έμελλε να έρθουν στη Γυμναστική. 



ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ;;;;;

Όταν ο Πετρούνιας κέρδισε την πρώτη θέση σήμερα στη Γλασκώβη έκανε μια χαρακτηριστική χειρονομία επιδεικνύοντας τέσσερα δάχτυλά του στην κάμερα, παραξενεύοντας τους θέατες:           

                 Αυτό είχε μια ιδιαίτερη σημειολογία για την καριέρα του και για όλον τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς το μετάλλιο της Γλασκώβης σηματοδοτεί ένα ατομικό του ρεκόρ:
Από το 2015 ο Λευτέρης Πετρούνιας παραμένει αήττητος στην Ευρώπη με 4 συνεχόμενα χρυσά κάτι που μόνον ο θρυλικός Ιταλός πρωταθλητής της δεκαετίας των 90, Γιούρι Γκέκι είχε πετύχει !                       
Ο Πετρούνιας γράφει κυριολεκτικά Ιστορία εξελισσόμενος σε έναν ζωντανό θρύλο της Ενόργανης Γυμναστικής, τπό την καθοδήγηση του προπονητή του και μέντορά του Δημήτρη Ράφτη.
              Καρε του Ασσου των Κρίκων 
σήμερα, 12 Αυγούστου που ο 28χρονος Λευτέρης Πετρούνιας στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης.
Με ένα υποδειγματικό πρόγραμμα και μιαν αψεγάδιαστη εξοδο ο Πετρούνιας εισέπραξε 15.466 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τον Τούρκο Ιμπραήμ Κόλακ κ τον Βρετανό Κόρτνει Ταλόχ, παρότι εκείνος είχε βαθμό δυσκολίας 6,40 ενώ ο Πετρούνιας 6,10 με μια όμως σχεδόν άρτια εκτέλεση και  υποδειγματική έξοδο που του χάρισαν τους πολυπόθητους 15,466 βαθμούς κ το χρυσό!
                
 Ας κανουμε μια ανασκοπηση ΤΩΝ 4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΘΡΙΑΜΒΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ..
Ελατε να δουμε τα 4 νικητήρια προγράμματά του αυτά τα 3 χρόνια που μεσουρανει ...
           
Οι διακρίσεις του ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ 

 Το χάλκινο του 2011 στο ευρωπαικο του Βερολίνο...
                              
 ΤΑ 4 ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ                       το 2015 στο Μονπελιέ
       
                          το 2016 στη Βέρνη 
                  
                       το 2017 στο Κλουζ,
για να προσθέσει σήμερα 12 Αυγούστου το τέταρτο ευρωπαικό χρυσό 
του 2018 στη Γλασκώβη 
Στη Γλασκώβη λοιπόν ο Πετρουνιας αγωνιστηκε στα Προκριματικά της Πέμπτης ενισχύοντας την ομάδα στο Εδαφος και στους Κρικους με τραυματισμένο ώμο...
                                 ΕΔΑΦΟΣ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
                       
   
Η συνέχεια επεφύλαξε έναν ακόμη θρίαμβο!
                Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ , Αύγουστο του 2018
          

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2021

 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η...ΑΔΙΚΙΑ 


Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας για να κερδίσει λιονταρίσια την πρόκριση του στους Ολυμπιακός Αγώνες του Τόκυο, ξεπερνώντας ένα σοβαρότατο χειρουργείο στον ώμο και πολύπλοκους μηχανισμούς πρόκρισης , με απανωτούς αγώνες.

Αντιστοίχως περιπετειώδη πορεία ακολούθησε κι η παρουσία του στον προκριματικό του Σύνθετου Ομαδικού την πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας 24/7/2021.
Ενώ λοιπόν το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας είχε στηθεί από τις 10 η ώρα στους δέκτες αναμένοντας την προσπάθεια του Πετρούνια στους κρίκους , αυτή ποτέ δεν προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση καθώς ο Ιάπωνας σκηνοθέτης επέλεξε διαφορετικά πλάνα από αλλά αγωνίσματα που εξελίσσονταν ταυτόχρονα με τη δική του προσπάθεια.
Η πρώτη αντίδραση ήταν εύλογη αγανάκτηση προς τον Ιάπωνα σκηνοθέτη, καθώς σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή όπου διεκυβεύοντο τα 8 εισιτήρια για τον τελικό των κρίκών , αυτός αγνόησε επιδεικτικά δύο κορυφαίες προσωπικότητες του αγωνίσματος,και της Παγκόσμιας Ενόργανης γενικότερα,  δείχνοντας ανούσια πλάνα:
Η ιαπωνική αναμετάδοση προσπέρασε ανερυθρίαστα τον μεγάλο σπεσιαλίστα των κρίκων με την αντρίκια  ελληνική καρδιά και ΧΡΥΣΌ ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗ ΤΟΥ ΡΙΟ Λευτέρη Πετρούνια,  αλλά και τον Βραζιλιάνο πολυνίκη Αρτουρ Ζανέττι( χρυσός το 12,αργυρός το 2016) που ποτέ δεν τους είδαμε, αλλά πληροφορήθηκαμε- για τον μεν Λευτέρη ότι προκρίθηκε ως πρώτος με ένα πρόγραμμα που άγγιξε την τελειότητα &15.330 βαθμούς, για τον δε Ζανέττι ότι θα είναι ένας εκ των δελφίνων του χρυσού τίτλου.(προκρίθηκε με 14.900)
          Η ΕΡΤ μετά από διαμαρτυρίες του κοινού έσπευσε να αποποιηθεί κάθε ευθύνη επισημαινοντας πως η ευθύνη για την επιλογή των πλάνων ανήκει αποκλειστικά στους διοργανωτές...

Σφοδρότατες-έως αφοριστικές- στάθηκαν όμως  οι αντιδράσεις του κοινού  με βασική  ένσταση "γιατί η ΕΡΤ αρκέστηκε στα δικαιώματα της Γενικής Αναμετάδοσης και δεν επέλεξε άλλο πακέτο δικαιωμάτων που θα εξασφάλιζαν  συγκεκριμένα feeds   εστιασμένα στους Κρίκους που ήταν ειδικού ενδιαφέροντος για τους Έλληνες."
Ήταν ευθύνη της ΕΡΤ να το εξασφαλίσει αυτό όπως άλλες χώρες εξασφαλίζουν πλάνα των δικών τους αθλητών για τις δικές τους κρατικές μεταδόσεις των Αγώνων
Το γεγονός προβληματίζει ακόμη περισσότερο  συνυπολογίζοντας οτι υπήρξε μεγαλύτερη μέριμνα για αλλά θέματα γύρω από την ελληνική αποστολή στο Τόκυο, όπως λόγου χάρη το... κονδύλι των 20.000 ευρώ που διατέθηκαν για τους ίδιους αγώνες , προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι... ανάγκες φωτογραφικής κάλυψης των δραστηριοτήτων του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη, κατά την παραμονή του στο Τόκυο.
Με όλα αυτά, λίγοι τυχεροί κατάφεραν να  δουν απευθείας τον αγώνα του Πετρούνια από συνδρομητικές πλατφόρμες καθώς το EUROSPORT επέλεξε να μεταδώσει τον άρχοντα των κρικων., εν αντιθέσει με την Επίσημη Μετάδοση της ΕΡΤ.
Περισσότεροι, όμως, Έλληνες είχαν τη  ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη  προσπάθεια του Λευτέρη στο Facebook από μια ερασιτεχνική κ μη ευκρινή λήψη που κάποιος παρών στο γυμναστήριο μοιράστηκε στα social  media.
Μετά τις  πίεσεις,  η ΕΡΤ ανήρτησε τελικά το κανονικό βίντεο της προσπάθειας του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ενώ το προέβαλε κ μερικές ώρες μετά και τηλεοπτικά.


Εντούτοις τα ερωτήματα παραμένουν.
Παρά τη χαρά του για την πρόκριση του και τους υψηλούς του στόχους ο ίδιος ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ δεν δίστασε να τοποθετηθεί και γι αυτό το ζήτημα.
Άλλωστε διακρίνεται για την παρρησία του, αφού προ μηνών είχε εκφράσει ευθέως το παράπονο του διότι κατά τα λεγόμενα του παρέμεινε "7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ" από τηνΟμοσπονδία του" , αποδεικνύοντας πως δε μάσα τα λόγια του εστιάζει στον αγνό του ωραίο αγώνα  και δεν αναλίσκεται σε κολακείες, παρά το τίμημα... 
Έτσι σήμερα μετά τον εξαιρετική του εμφάνιση και την υψηλότατες  Βαθμολογία του, ο Λευτέρης Πετρούνιας , ξετύλιξε όλα του τα αντιφατικά συναισθήματα.Χαρά, περηφάνια, αγάπη αλλά και αιχμές...
Συγκεκριμένα , ο 31χρονος Πρωταθλητής μας έστειλε τα φιλιά του στις "γυναίκες της ζωής του" , τις νεοαποκτηθείσες κόρες του,  Σοφία και Λένια,  καθώς και στη σύντροφό της ζωής του την 37χρόνη πάλαιμαχη αθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλούση, που διακρίθηκε στη δοκό ισορροπίας.
Έδωσε κατόπιν υπόσχεση για υψηλότερες επιδόσεις , επισημαίνοντας με αυτοπεποίθηση πως 
"το σημερινό μου πρόγραμμα ήταν πολύ καλό αλλά σίγουρα μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός κι η διαφορά μου με τους άλλους αθλητές θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη .Σκοπεύω να παρουσιάσω ένα καλύτερο πρόγραμμα στους τελικούς κι οι κριτές ας επιλέξουν ποιος αθλητής αξίζει περισσότερο.Περιμένετε και θα δείτε..."
       Τέλος έθιξε το επίμαχο ζήτημα της μη μετάδοσης του αγώνα του από την Ελληνική Κρατική Τηλεόραση.
"Είμαι απογοητευμένος που δεν έδειξε η ΕΡΤ την προσπάθεια μου. Εγώ δεν είμαι ποδοσφαιριστής η μπάσκετμπολίστας με αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο.Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει που κάποιοι Έλληνες -λίγοι η πολλοί, δεν ξέρω- ξύπνησαν νωρίς και περίμεναν να δουν Πετρούνια  και Πετρούνια  δεν είδαν...
Θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο."
Απογοητευμένη για τον ίδιο λόγο δήλωσε κι η σύντροφος του Πετρούνια, ενώ τη δυσφορία της για την παράλειψη της ΕΡΤ εξέφρασε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΚΡΙΚΩΝ διεκδικώντας το δεύτερο χρυσό της καριέρας του
2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 11ηΩΡΑ και ο αγώνας του θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2...
Έχει καλή κλήρωση καθώς  κληρωθήκε έβδομος στη σειρά αό τους 8 φιναλίστ ενώ ο Κινέζος Λιου αγωνίζεται τελευταίος.
       Αν μη τι άλλο είμαστε βέβαιοι πως αυτήν τη φορά θα μεταδοθούν, αναπόφευκτα,  τα πλάνα του, αφού πρόκειται για Τελικό...
Οι πιθανότητες του Πετρούνια για τον μεγαλύτερο θρίαμβο στην Ιστορία της Ελληνικής Γυμναστικής (2 χρυσά) είναι συντριπτικά υπέρ του , καθώς σε κάθε αγώνα του ξεχωρίζει με απόσταση από τον δεύτερο, ενώ στις 25 Ιουνίου , στην Ντόχα του Κατάρ προκρίθηκε με αστρονομική διαφορά βαθμών από τον εκεί δεύτερο.
Στο Τόκυο σήμερα βαθμολογικά τον πλησίασε μονάχα ο Κινέζος Λιου Γιανγκ υπολειπόμενος κατά 33 εκατοστά με 15.300 βαθμούς έναντι 15.333 του Λευτέρη.
Εδώ ο πίνακας πρόκρισης των πρώτων 8 φιναλίστ στους Κρίκους, που δίνει σαφή τη διαφορά τους.

Βέβαια είθισται στους Τελικούς οι αθλητές να παρουσιάζουν εκπλήξεις στα προγράμματα τους ανατρέποντας την εικόνα της αρχικής πρόκρισης (λχ ο Μελισσάνίδης στην Ατλάντα είχε προκριθεί στο Έδαφος ως 4ος κ στον τελικό σάρωσε)...
Σημειώνεται πως ο Αμπλιαζιν δεν έχει Βαθμολογία γιατί είχε ήδη προκριθεί από το Ευρωπαϊκό στον ολυμπιακό Τελικό των Κρίκων.
Αξίζει να σημειωθεί πως, εξαιτίας ποινής στους Ρώσους από την Ολυμπιακή Επιτροπή λόγω υπόθεσης ντόπινγκ, ο Ρώσος Αμπλιαζίν -όπως κι ο συμπατριωτής του Αρτούρ Νταλαλογιάν -δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τη σημαία του αλλά κάτω από τον τίτλο "ROC"(Russian Olympic Comitee)και σε περίπτωση που πάρει χρυσό δε θα γίνει ανάκρουση του ρωσικού εθνικού ύμνου,  πράγμα που ακούγεται σκληρό κι ανοίγει άλλες συζητήσεις περί δικαίου κ πολιτικής στους Αγώνες...
Εμείς ελπίζουμε να μην τεθεί τέτοιο ζήτημα και να τραγουδήσουμε με τον δικό μας Λευτέρη τον "Ύμνο εις την Ελευθερίαν" :
      Εξάλλου, η υπέροχη του Λευτέρη είναι εμφανής και αυτό που έχει να φοβηθεί είναι μονάχα ο εαυτός του.
Όλα δείχνουν ότι ο πρωταθλητής μας μετά τα 2 μετάλλια ζωής ( 2 κόρες) θα αποκτήσει 2 χρυσά μετάλλια και στην καριέρα του.
Σύσσωμη η Ελλάδα είναι μαζί του και γι αυτήν θα είναι πάντα ένας άρχοντας όχι μόνο "των κρίκων", αλλά και της ζωής της ίδιας, παράδειγμα προς μίμηση και λαμπερή  έμπνευση σε καιρούς ανέμπνευστους και σκοτεινούς.

Χάλκινος Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ στον τελικό των Κρίκων του Τόκυο.
Ήταν ένας τελικός γεμάτος εκπλήξεις
Ξεκίνησε με τον 2 φορές Ολυμπιονίκη , τον Βραζιλιάνο Αρθούρ Ζανέττι ο οποίος προσγειώθηκε με το πρόσωπο, αρα σημελιωσε πτώση και με 14, 133 ήρθε μολις όγδοος και τελευταίος.
Τις εντυπώσεις κέρδισαν οι δύο Κινέζοι που ακολούθησαν και εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους με σταθερότητα , ελάχιστα λάθη και προπαντός σχεδόν τέλειες εξόδους.
Αξιοσημείωτο είναι πως ο Κινέζος που αναδείχθηκε αργυρός είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από όλους τους υπόλοιπος φιναλίστ με 6,5.
Ο δε πρώτος , ο Κινέζος Λιου ςντυπωσίασε, αν και τεχνικά δεν εξετέλεσε τόσο καλα την απαιτητική  κίνηση του "σταυρού",  ωστόσο το σύνολο της εξαιρετικής προσπάθειάς του και κυρίως  η επιτυχημένη εξοδός του στάθηκαν αρκετά να του δώσουν το ιλιγγιώδες 15, 500!!!!
Ο Λευτέρης Πετρούνιας εξετέλεσε με συνέπεια το δικό του πρόγραμμα στους κρίκους, όμως 
κάποιο ανεπαίσθητο τρέμουλο σε ορισμένες ασκήσεις, όπως το σβάλοου  
και ένα πηδηματάκι στην έξοδο προκειμένου να σταθεροποιηθεί πριν χαιρετήσει τους κριτές 
στάθηκαν τα κρίσιμα σημεία που του στέρησαν το χρυσό μετάλλιο περιορίζοντάς τον στο 15,200.
Η σταθερότητα της εξόδου θεωρείται πάντα το πιο κρίσιμο σημείο σε ένα πρόγραμμα Ενόργανης Γυμναστικής σε όλα τα όργανα.
Έτσι καμαρώσαμε τον Πετρούνια στο τρίτο σκαλί του βάθρου , γεγονός που παραμένει τεράστιος άθλιος αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Έλληνας πρωταθλητς προήλθε από ένα κρισιμο χειρουργείο στον ώμο και μια αγωνιώδη πρόκριση την τελευτάια στιγμή στην Ντόχα του Κατάρ.
Στην απονομή εξελίχθηκε μια χαριτωμένη σκηνή. Ενώ λόγω πανδημίας οι Ολυμπιονίκες παίρνουν μόνοι τους τα μετάλλιά τους από το μαξιλαράκι που τους προσφέρει ο επίσημος, με ο αργυρός Κινεζος πέρασε αυτός το χρυσό μετάλλιο στο  λαιμό του συμπατριώτη του Λιου.

Επομένως,  με ένα χρυσό στο Ρίο το 2016 και αυτό το χάλκινο στο Τόκυο , ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ έγινε ο τρίτος Έλληνας που προκρίνεται συνεχόμενα σε τελικούς Ενόργανης Γυμναστικής 2 τουλάχιστον διαδοχικών Ολυμπιακών Αγώνων  μετά τον Ιωάννη Μελισσανίδη ( Ατλάντα και Σίδνευ), τον Δημοσθένη Ταμπάκο ( Σίδνευ, Αθήνα).
ενώ γίνεται ο δεύτερος Έλληνας που παίρνει μετάλλια σε 2 συνεχόμενες Ολυμπιάδες στην Ενόργανη Γυμναστική μετά τον Δημοσθένη Ταμπάκο που στέφθηκε αργυρός Ολυμπιονίκης στο Σίδνευ και χρυσός Ολυμπιονίκης στην Αθήνα, επίσης στους Κρίκους.
Είναι δε ο τρίτος Ολυμπιονίκης στους Κρίκους μετά τον  θρυλικό Ιωάννη Μητρόπουλο( 28 Μαρτίου 1896, Κρίκοι και Ομαδικό Καλλιτεχνικής Γυμναστικής με τον Εθνικό Γυμνασρικό Σύλλογο) και τον Δημοσθένη Ταμπάκο.
Συνειδητοποιούμε λοιπόν ότι ο Πετρούνιας εξελίσσεται σε έναν ζωντανό θρύλο του αθλήματος που στα 14 του χρόνια επιχείρησε να εγακαταλείψει, για να επανέλθει πιο πεισμωμένος στα 17του και να τα σαρώσει όλα...
           Ο Λευτέρης Πετρούνιας, χαμογελαστός,  μίλησε στην μικτή ζώνη( δημοσιογράφοι) κι αφιέρωσε το μετάλλιο στις κορούλες του Σοφία και Ελένη ενώ μνημόνευσεκαι τη σύζυγό του τη Βασιλική Μιλλούση.
Χωρίς να μετρά τα λόγια του υπογραμμισε πως το μετάλλιο αυτό ήταν απάντηση σε όσους πίστεψαν πως δε θα επανέκαμπτε μετά το κρίσιμο χειρουργείο του , ενώ με τη γνωστή του δίψα για νίκες έδωσε τη μεγάλη υπόσχεση:
" Εννοείται θα τα πούμε Παρίσι.Δεν κλείνει μια καριέρα με τρίτη θλεση , κλείνει με πρώτη θέση!"
Για τους Έλληνες πάντα χρυσός θα είσαι Λευτέρη, ενας αυθεντικός νικητής της ζωής κι έμπνευση για τα νέα παιδιά, αξιος συνεχιστής μιας δυνατής αθλητικής παράδοσης               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου